VREME JE ZA SPEKTAKL NA STAROJ PLANINI Izvučeni startni brojevi za Prvu ligu Srbije 2022 (FOTO/VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Ove srede u prostorijama "Alo Media System", medijskog sponzora Šahovskog saveza Srbije, izvučeni su startni brojevi za predstojeću Prvu ligu Srbije u šahu za dame. Od 22. oktobra do 1. novembra Stara planina, tačnije hotel "Stara planina", biće domaćin još jednog sjajnog takmičenja.

Predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić poželeo je sreću učesnicama i istakao da po listi prijavljenih takmičarki, ovo može da bude najjače takmičenje do sada.

- Naša kompanija "Alo Media System" već dve godine podržava Šahovski savez Srbije i zadovoljstvo nam je što imamo priliku da promovišemo šah. Naša onlajn izdanja su u vrhu medijskog neba u Srbiji. Nastavićemo i dalje da pratimo šah i da izveštavamo o njemu - rekao je Lazić i nastavio:

- Nedavno završena muška liga bila je prilično jaka. Prema sastavima ženskih ekipa mogu da kažem da će ovo biti možda i najjače takmičenje do sada. To me apsolutno raduje. Našu promenu pravila o strancima mnogi su iskoristili da se pojačaju. Sve naše domaće igračice će biti na Staroj Planini, svi klubovi imaju ozbiljan pristup Prvoj ligi. Nadam se da ćemo od sledeće godine uspeti da vratimo i Kup takmičenje. Želim svima mnogo sreće - istakao je predsednik ŠSS Dragan Lazić.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Program je vodila saradnica u Šahovskom savezu Srbije Lena Miladinović, dok je startne brojeve izvlačila je Jovana Lepojević, novinarka Alo.

Titulu brani ekipa Sirmiuma iz Sremske Mitrovice koja je pre godinu dana završila na prvom mestu ispred BASK-a iz Beograda i Osnovca iz Niša.

STARTNI BROJEVI:

1. KARAĐORĐE - Topola

2. OSNOVAC - Niš

3. RUDAR - Kostolac

4. JUGOVIĆ - Kać

5. ZLATAR - Nova Varoš

6. JELICA PEP - Goračići

7. OMLADINAC - Novi Banovci

8. VITEZ - Beograd

9. RAD - Beograd

10. PARTIZAN JUNIOR - Beograd

11. CRVENA ZVEZDA - Beograd

12. SIRMIUM - Sremska Mitrovica

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Podsećanja radi, na nedavno završenoj Prvoj ligi Srbije za muškarce trijumfuvala je ekipa ŠK Zmaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading