ALO! TIKET NEDELJE Sudar Partizanovih i Zvezdinih rivala garantuje golve, groznica Evrobasketa, Amerikanac ruši omalenog Argentinca
Foto: Shutterstock

Pred nama je još jedan vikend prepun sportskih događaja, pa je to prilika da se i lepo zaradi.

Navikli ste da vam da daje fudbalske prdloge, ali, kako je Evropu zahvatila košarkaška groznica zbog Evrobasketa, a u toku je i US open, potrudićemo se da sastavimo jedan miks.

Mi ćemo se truditi da vam uvek pronađemo najbolje parove koji mogu doneti dobitak. To, naravno, ne možemo garantovati, a na vama je da procenite da li ćete nas poslušati.

BRENTFORD - LIDS (Subota, 16.00) - Engleska 1

Brentford i Lids su sasvim solidno otvorili sezonu. Lids se posle pet kola sa osam bodova nalazi na sedmom mestu, dok je Brentford 11. sa dva boda manje. Ni jedni ni drugi se ne mogu pohvaliti pouzdanom odbranom, igraju na gol više. Teško je predvideti pobednika, ali se golovi nekako podrazumevaju kada oni igraju. Na poslednja tri međusobna duela obe ekipe su dale makar po gol, pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta.

PREDLOG: GG (oba tima postižu gol), Kvota: 1,58

NICA - MONAKO (Nedelja, 20.45) - Francuska 1

Ovaj duel će biti posebno zanimljiv ljubiteljima fudbala u našoj zemlji, pošto je Nica Partizanov rival u Ligi konferencije, dok Monako gostuje Crvenoj zvezdi u četvrtak u Ligi Evrope. I  jedni i drugi su dosta loše otvorili sezonu i nalaze se u donjem delu tabele. Odbrana im je poprilično loša, naročito Monaku koji je na pet utakmica primio 11 golova. Očekujemo večiki broj golova.

PREDLOG: GG3+ (oba tima će postići makar po gol i zbir golova će biti najmanje 3), Kvota: 1,95

FINSKA - POLJSKA  (Subota, 14.00) - Evrobasket

Jedna od najneizvisnijih utakmica trećeg dana Evropskog prvenstva je susret Finske i Poljske u grupi D, gde se nalazi i naša reprezentacija. Finska je posle drame i produžetka izgubila od Izraela, dok je Poljska srušila domaćina Češku. I jedni i drugi su odigrali prilično iscrpljujuće duele, Finci su sigurni u mentalnom nokautu posle načine na koji su izgubuli od Izraela, dok su sa druge strane Poljaci puni samopouzdanja posle trijumfa nad Česima i verujemo da će na krilima te pobede ponovo slaviti. A, i kvota je i više nego primamljiva, gotovo u svim kladionicama je preko 2.

PREDLOG: 2 (pobeda Poljske), Kvota: 2,15

FRENSIS TIJAFO - DIJEGO ŠVARCMAN (Subota, 20.00) - US open.

Ulazimo u završnicu prve nedelje US opena, pa su i mečevi sve zanimljiviji. Mi smo se odlučili za par Tijafo - Švarcman. Amerikanac nije izgubio set od početka turnira, pobedio je Markosa Đirona i Džejsona Kublera, dok je Argentinac imao sreće da mu Džek Sok preda meč prvog kola iako je američki teniser vodio sa 2:1. Potom je Argentinac u tri seta savladao Alekseja Popirina, ali verujemo da dalje od trećeg kola neće moći. Tijafo će imati i veliku podršku sa tribina, pa se očekuje da prođe u drugu nedelju US opena.

PREDLOG: 1 (pobeda Tijafoa), Kvota: 1,5

UKUPNA KVOTA: 9,94

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading