OVO JE NEPRIHVATLJIVO Prvi čovek Mercedesa isfrustriran: U poslednjih 10 godina nikada nismo bili gori (FOTO)
Foto: Printscreen

Luis Hamilton i Džordž Rasel počeće sa četvrte i pete pozicije u startnom redosledu, a ono što zabrinjavam Totija su njihova vremena u kavlifikacijama, koja uopšte nisu dobra.

Plasman vozača Mercedesa se popravio zbog brojnih kazni koje su, između ostalog, dobili Maks Ferstapen i Šarl Lekler zbog preteranih promena elemenata pogonske jedinice.

Baš zbog toga su čelnici Mercedesa isfrustrirani, posebno ako se uzme u obzir da je na prethodnoj trci, koja se vozila za Veliku nagradu Mađarske, pol poziciju osvojio Džordž Rasel, na opšte iznenađenje svih.

 

- Ne sme da nam se dogodi da na jednoj trci osvojimo pol, a tri nedelje kasnije na drugoj stazi imamo zaostatak od 1,8 sekundi. Svestan sam da su uslovi potpuno drugačiji, kao i sama staza, ali razlika je prevelika. Ne mogu to da razumem. Red Bul je trenutno klasa za sebe, ali i Ferari je daleko od nas. Ovo su za mene najgore kvalifikacije koje sam imao u poslednjih deset godina. Ovo je neprihvatljivo! Nije mi padalo na pamet da može da se desi da kasnimo dve sekunde u odnosu na najbržeg - rekao je Toto Volf.

Rasel je rtenutno četvrti u šampionatu sa 158 bodova, dok je nekadašnji šampion Hamilton šesti sa 146.

Prvi je vozač Red Bula, Maks Ferstapen, sa 258 bodova.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading