DOČEKANE SRPSKE HEROINE Pamtiću ovo dok sam živa, velika motivacija za nastavak rada (VIDEO)
Alo.rs

Vilagoš je nakon drugog uzastopnog zlata u bacanju koplja na juniorskom Svetskom šampionatu u Kalija, na prvom seniorskom takmičenju u karijeri u Minhenu osvojila srebro, dok je Topićeva "vezala" svetsku juniorsku i evropsku seniorsku bronzu.

-Zaista nisam očekivala da ću posle svetskog juniorskog zlata osvojiti evropsko srebro u seniorskoj konkurenciji. Nije baš dobro počelo, u kvalifikacijama sam tek u trećem pokušaju došla do finala, a posle mi je bilo lakše. Sve ovo biće mi velika motivacija za nastavak rada i ciljeve koje imam - rekla je Vilagoš novinarima na aerodromu Nikola Tesla.

DOČEKANE SRPSKE HEROINE Pamtiću ovo dok sam živa, velika motivacija za nastavak rada (VIDEO)

Alo.rs

 

KO JE ANGELINA TOPIĆ? Srpsko čudo do deteta i najbolji dokaz stare izreke da krv nije voda


Angelina Topić, koja je 32 godine nakon što je njen otac Dragutin osvojio evropsko zlato, stigla do bronze, istakla je da joj je još potrebno vremena da se sve slegne.

-Nisam očekivala, nisam bila spremna za ovo, ni za rezultat, ni za plasman. Zaista mi je drago što sam ispisala istoriju, ovo ću pamtiti dok sam živa - rekla je Topić.
DOČEKANE SRPSKE HEROINE Pamtiću ovo dok sam živa, velika motivacija za nastavak rada (VIDEO)

Alo.rs

 


Vilagoš i Topić biće veliki aduti Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, a na pitanje novinara koje su "daljine i visine ciljevi" rekle se da žele maksimalno da napreduju, a Topićeva se i našalila.

-Prošle godine mi je magična visina bila 190, sada sam to prebrodila. A u Parizu nije bitna visina, samo da se osvoji medalja - istakla je talentovana atletičarka.

Srbija je na šampionatu u MInhenu osvojila rekordne četiri medalje, pošto je zlato osvojila Ivana Španović u skoku u dalj, a srebro Armin Sinančević u bacanju kugle. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading