UHVAĆENI U PREVARI Pijani ragbista zatekao bivšu verenicu u intimnom činu sa najboljim drugom, a onda je nastao haos (FOTO)
Foto: Printscreen

Sud je lako doneo presudu nakon šokantne odluke Kare da se ne pojavi na svedočenju, iako je mesecima tvrdila da je Majkl u pripitom stanju fizički nasrnuo na nju.

Taj incident dogodio se u njihovoj porodičnoj kući 15. februara 2021. godine, nakon što je Majkl uhvatio verenicu u intimnom činu sa njegovim nekadašnjim saigračem Adamom Eliotom. Liča se probudio nakon celodnevnog opijanja i jedan od prvih prizora koji je ugledao bio je oralni se*s njegove verenice i čoveka za kojeg je smatrao da mu je najbolji prijatelj.

"Ubiću je, je*eno ću da je ubijem", vikao je Majkl Liča koji je u tim trenucima besneo po kući i na travnjaku ispred nje. Galamu koju je napravio čule su komšije koje su pozvale policiju, a pre nego što su organi reda stigli, ragbista je razbio staklo na ulaznim vratima. Prilikom povlačenja ruke kojom je udario u staklo Majkl se isekao po celoj ruci, a lekari su kasnije konstatovali da je tom prilikom izgubio oko 2,5 litre krvi!

Po podacima koji su izneti na suđenju ragbisti, on je umalo preminuo zbog strašnog gubitka krvi koje je doživeo tog dana, samo nekoliko minuta nakon što je Kari zapretio da će je ubiti.

Incident koji se desio potpuno ga je slomio i uništio mu je život za koji je verovao da je idiličan. "Nisam mogao da izbacim iz glave scenu u kojoj moja verenica pruža oralni se*s mom najboljem prijatelju", rekao je Majkl, čovek koji je sada zadovoljan pobedom na sudu!

Kara ga je tužila za fizičko nasilje tog dana, iako je bilo jasno da Liča nije imao kada da je fizički napadne. Ubrzo nakon što je zatekao verenicu i prijatelja, Majkl je razbio staklo i teško se povredio, pa nakon toga nije bio stvarna pretnja po njih dvoje. Sada je i sud odbacio optužbe, što je obradovalo nekadašnjeg reprezentativca Libana. "Drago mi je da je istina izašla na videlo, od početka sam verovao da će tako biti. Sada želim sve to da ostavim iza sebe i okrenem se lepim danima koji nas čekaju", rekao je Majkl Liča u izjavi nakon donošenja presude.

Ključni detalj suđenja dogodio se u četvrtak kada je Kara Čilderhaus odbila sudski poziv da se pojavi kao svedok. Objasnila je da je trenutno trudna i pod velikim stresom, pa da zbog toga ne želi više da učestvuje u sudskom postupku. Automatski, sud je izbrisao njena dotadašnja svedočenja, nakon čega je tužilac ostao bez najbitnijih dokaza.

Majkl Liča je priznao krivicu za uništavanje imovine, zbog razbijenog stakla u kući.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading