BRAVO, TAKO SE PODSTIČU MLADI Ministar Udovičić dodelio stipendije najboljim studentima Univerziteta u Kragujevcu
Printscreen

Dodeli stipendija su prisustvovali i gradonačelnik Grada Kragujevca Nikola Dašić i rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović. 

 

 

-Od danas svi vi, najbolji studenti Univerziteta u Kragujevcu, koji ste postigli uspehe vredne divljenja na koje smo svi ponosni, postali ste deo elite koja ima čast da u svoj dom unese prestižnu plaketu ”Dositeja” kao zalog za buduće generacije. 

Printscreen

 

Vrata uspeha su vam širom otvorena. Na vama je da nastavite da se usavršavate, da nadograđujete znanje i nižete nove uspehe i pobede. Iskoristite svoj potencijal i sve mogućnosti koje vam se nude kako biste stigli do zadatog cilja. 

Printscreen

 

NASTAVLJA SE TREND POVEĆANJA STIPENDIJA FONDA ZA MLADE TALENTE REPUBLIKE SRBIJE Rekordan broj i iznos stipendija za nove akademske pobede za 1550 najuspešnijih studenata u zemlji

Printscreen

 

Stipendije Dositeja predstavljaju priznanje za vaš dosadašnji uspeh i odskočnu dasku na putu ka daljim dostignućima. Čestitam vam na svemu što ste do sada postigli i nastojte da svojim primerom podstaknete i druge da čine isto kako bi nas sledeće godine bilo još više”, rekao je u svom obraćanju stipendistima ministar Udovičić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari (0)

Loading