IDEMO NA GOLF Amerikanka ovdašnjih korena proglašena najzgodnijom u 2022. godini
Profimedia

 

Bila je najseksepilnija sportistkinja na svetu, dok je mamila uzdahe na terenu za golf, izgledom, dabome, više nego umećem s palicom i lopticom. Sad je najseksi žena, bar za ovu godinu.

 

 

Magazin „Maksim“ je postavio sad instruktorku golfa Pejdž Spiranac na prvo mesto liste 100 najvrelijih žena za 2022. Na zadovoljstvo njenih mnogobrojnih pratilaca, a na Instagramu ih ima 3,5 miliona, i naravno na njenu sreću.

 

 

- Tako sam počastvovana što su me proglasili za najseksepilnija ženu na svetu. Kad su me zvali da mi to kažu, pitala sam: Jeste li sigurni? Zaista sam bila u neverici – kaže 29-godišnjakinja iz Kolorada.

 

 

Ljubavno pismo promenilo joj život

Spiranac je profesionalno igrala golf sredinom prošle decenije. Tada, u 22. godini proslavio ju je članak o njenom zamahu, izgledu i (slobodnijoj) odeći za sport na travi.
- Na Instagramu sam dobila ljubavno pismo koje je postalo viralno. Od 500 pratilaca došla sam do 100.000 preko noći. Život mi se promenio u trenu - navodi danas instruktorka koja na društvenim mrežama objavljuje savete za igranje golfa.

Amerikanka ovdašnjih korena (deda po ocu joj Hrvat), jasno, nije tek tako zaslužila prvo mesto na listi Hot 100. Lepo lice, savršena linija, idealne grudi, kažu. I baš taj adut je non-stop u očima obožavatelja prsate plavuše.

 

 

Najčešće pitanje koje joj postavljaju na društvenim mrežama vezano je za njene „lopte“, da li su prave ili ih je tako zanosnim učinila uz pomoć noža, a ona tvrdi:

- Zaista su prirodne.

 

 

Pa da verujemo...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading