Osvoji neosvojivu tvrđavu i postani Fortmaster
Promo

U sklopu četvorogodišnjeg projekta pohoda na tvrđave Srbije ovo je jedinstvena prilika za osvajanje Golubačke tvrđave, koja nikada u istoriji nije bila osvojena!

Postoje dva načina da osvojiš tvrđavu, stazom Red Bull Fortmaster 7 dužine 7km sa 368m kumulativnog uspuna na kojem ćeš se suočiti sa 15 prepreka ili prelaženjem 26 prepreka različite težine na stazi od 16km, Red Bull Fortmaster 16, mapu sa preprekama pogledaj ovde.

Kategorije su muška i ženska individualna za obe trase i timska, koju čine četiri člana, od kojih bar jedan član mora biti suprotnog pola.

Osvoji neosvojivu tvrđavu i postani Fortmaster

Promo

 

Osim brzog smenjivanja prepreka različite težine duž cele trase trke, nekoliko ozbiljnih uzbrdica i nizbrdica, nošenje i podizanje tereta, zahtevnih deonica za trčanje, različitih podloga ispod nogu – trave, zemlje, kamena, stepenica, blata, vode, očekuje te i prelepa netaknuta priroda i spektakularno zdanje tvrđave Golubački grad.

Preuzimanje startnih paketa u kojima se nalaze startni brojevi, Red Bull Fortmaster majica, kao i mnogi pokloni iznenađenja mogu se preuzeti u Beogradu na prvom spratu TC Ušće u periodu između 24-26. maja između 16h i 22h ili na startnoj zoni trke, koja se nalazi u kompleksu tvrđave Golubački grad u Golupcu tokom dva dana, 27. maja u periodu od 17h do 20h i 28. maja od 8h do 10h.

Osvoji neosvojivu tvrđavu i postani Fortmaster

Promo

 

Svi učesnici osvajaju medalju koja se nakon završetka četvorogodišnjeg pohoda uklapa u jedan veliki trofej! Za pobednike su pripremljene vredne nagrade.

Trka startuje u subotu 28. maja u 10h, organizovan je autobuski prevoz, kutak za porodicu, prijatelje i navijače, a sve detalje i odgovore na pitanja možeš pogledati ovde.

Ne propusti priliku, prijavi se, osvoji Tvrđavu i postani Fortmaster!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading