SPREMNA ZA ZOI Verujem u sebe, volela bih da ostvarim plasman u Top 10!
EPA

 

Srpska skijašica Nevena Ignjatović odbrojava dane do početka takmičenja na Zimskim olimpijskim igrama. Nedavno je doživela povredu kolena, ali će za najvažnije bitke biti spremna. U Pekingu će Srbiju predstavljati u dve discipline - spustu i alpskoj kombinaciji. Prva akcija je zakazana za 15. februar. 

- Pad se dogodio, ali srećom mogu da kažem da je to sada već iza mene. Koleno je dobro, otok je potpuno spao, ja nemam nikakve bolove i srećna sam što je to tako. "Daću sve od sebe da se što pre vratim. Pratila sam sve i vidim da je sneg prilično gladak i mislim da neće biti problema za mene - kaže Nevena. 

Prvobitni plan srpske skijašice je bio da učestvuje u tri discipline, ali je u međuvremenu od jedne odustala - reč je o superveleslalomu. 

SPREMNA ZA ZOI Verujem u sebe, volela bih da ostvarim plasman u Top 10!

EPA

 

 

SI ĐINPING NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM Čelično prijateljstvo Srbije i Kine!

- Razvijaju se velike brzine i bilo bi veliko opterećenje za nogu. Naravno, kada kažem da su u ovoj disciplini velike brzine, činjenica je da se u spustu razvijaju još veće brzine. Međutim, superveleslalom je mnogo aktivnija disciplina, a i zbog samog vremenskog perioda - s obzirom na to da je supervelelslalom prva disciplina koju bih trebala da vozim - odlučili smo da mi prva trka bude spust koji će se održati 15. ferbuara. Moja omiljena disciplina, a to je alpska kombinacija biće održana 17. februara. 

Igre u Pekingu su četvrte u karijeri za Nevenu Ignjatović. Na prethodnim u Pjončangu zauzela je 14. mesto u alpskoj kombinaciji, dok je u slalomu i veleslalomu bila 26. mesto. 

- Sport je nepredvidiv. Ja bih svakako bila zadovoljna rezultatom koji je bolji od rezultata na prethodnim Olimpijskim igrama. Da se sve ovo nije dogodilo, rekla bih da je to definitivno moguće i radiću na tome. Naravno da bih volela da ostvarim plasman u top 10 na Olimpijskim igrama.Verujem u čuda, idem u Peking veoma pozitivna, raspoložena i daću sve od sebe. Jedva čekam da osetim sneg u Kini i celu atmosferu i nadam se najboljem, završila je priču Nevena. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading