SLEDI MEČ ZA OPUŠTANJE Devojke, ipak, najavljuju oprez i ozbiljan pristup
EPA-EFE/Kai Foersterling

Srbija je na startu Svetskog prvenstva u Španiji pobedila Poljsku 25:21 i trasirala put u narednu rundu, pošto tri od četiri selekcije iz grupe idu dalje.

Rukometašica Aleksandra Stamenić rekla je da je važno što je ekipa pobedom počela SP u Španiji i dodala da će pružiti maksimum i u narednoj utakmici protiv Kameruna.

- Otvorile smo prvenstvo pobedom, što je vrlo bitno za nas. Videle smo da možemo, energija nam se poklopila i nadam se da smo to prenele i na našu publiku koja nas je podržavala i na sve gledaoce.

Kamerun je u prvom kolu "stradao" u duelu sa Rusijom (18:40).

- Energija nam je odlična, stvarno se lepo družimo, mislim da sve to prenosimo na teren i da se sve to sinoć videlo. Nadam se da će na svakoj sledećoj utakmici biti sve bolje.

Sledi meč Srbija - Kamerun.

- Iako smo favoriti, mislim da treba da ostanemo fokusirane i da pružimo maksimum - zaključila je Stamenić.

SLEDI MEČ ZA OPUŠTANJE Devojke, ipak, najavljuju oprez i ozbiljan pristup

EPA-EFE/Kai Foersterling

 

Marija Petrović je istakla da je njena ekipa u utakmici protiv Poljske uradila nešto što se od nje nije očekivalo, s obzirom da je na Svetsko prvenstvo stigla u znatno podmlađenom sastavu.

- Dokazale smo da ako ispoštujemo svaki dogovor i ako svaka igračica uradi svoj deo posla da apsolutno nismo protivnik za potcenjivanje i da imamo šanse da sa svima igramo - rekla je Marija.

I ona je istakla da je atmosfera u timu odlična i dodala da u sutrašnjoj utakmici protiv Kameruna očekuje isti pristup.

- Dobro smo krenule, mislim da smo sada pune samopouzdanja i što se nas tiče sigurna sam da će svako da pruži svoj maksimum.

Utakmica između Srbije i Кameruna na programu je sutra od 20.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading