BLIŽI SE START SP Kremlev najavljuje praznik boksa u Beogradu
Foto: Dejan Briza

Umar Kremlev, predsednik Međunarodne bokserske federacije (AIBA) rekao je da čitav svet očekuje praznik boksa u beogradu, gde će se uskoro održati Svetsko prvenstvo.

- Drago mi je što sam u Srbiji i pozdravljam srpski narod, s obzirom da je Srbija ove godine postala prestonica svetskog boksa. Čitav svet očekuje ovaj praznik boksa i svi se aktivno pripremamo za to - rekao je Kremlev novinarima u Beogradu.

Rus je bio gost Beograda, gde je prisustvovao sednici lokalnog organizacionog komiteta za organizaciju Svetskog prvenstva, koje će se održati u Beogradu od 24. oktobra do 4. novembra.

- Doputovao sam ovde za vikend, pripreme su veoma aktivne. Došao sam da rešim pitanja koja moram da usaglasim i mislim da će to doprineti da se SP održi na najvišem nivou.

Prvi čovek AIBA rekao je da zadovoljan kako teku pripreme za predstojeći događaj.

- Sve je na vrlo visokom nivou, pre svega podrška Vlade i organizacionog komiteta. Ja sam ovde sa bismo dodatno preuzeli mere za ubrzavanje priprema, pošto ima segmenata u kojima se kasni, ali sam zaista zadovoljan. Ubrzaćemo pripreme i sve će biti na visokom nivou. Pored bokserskih šampiona, ovde će biti i zvezde iz oblasti filma i ostalih sfera i verujem da će ih u Srbiji dočekati na pravom nivou - rekao je Kremlev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading