Admiral Bet, tvoj prvi izbor! Uzmi 100 dinara i odigraj besplatni tiket u petak!
Promo

Pozicionirala se veoma brzo u svim državama Balkana, a na teritoriji Srbije je prisutna sa oko 250 objekata i najmoćnijom onlajn platformom za klađenje i kazino.

 

U sklopu marketinške kampanje kojom je krenuo u osvajanje tržišta Admiral Bet se predstavio spotovima sa najvećom muzičkom zvezdom Acom Lukasom, to je bio samo početak.

Naša kompanija traži samo najbolje, pa ne čudi sponzorstvo košarkaške ABA lige, odnosno Admiral Bet ABA lige, najkvalitetnijeg takmičenja u regionu. Kako volimo da kažemo, kvalitetni brendovi se privlače pa je bilo lako se odlučiti da naše ime stavimo ispred tako kvalitetnog košarkaškog proizvoda.

Kada pominjemo ime Admiral, ono znači decenije tradicije, poverenja, klase koju prepoznaje i priznaje čitava Evropa. U Srbiji i regionu kompanija je rešena da napravi novi iskorak u svetu klađenja i onlajn kazina, da iskoristi ogromne resurse kako bi postavila nove, do sada neviđenje standarde na ovim prostorima.

Uz moto da je Admiral Bet, više od igre, zabava kombinovana sa spektaklom privukli smo veliki broj igrača i nastavljamo da širimo bazu, jedinstvenom ponudom, najboljim kvotama i željom da vam uvek izađemo u susret. Zamislite događaj i mi ćemo vam dati kvotu.

U saradnji sa listom “Alo” odlučili smo da vam pružimo šansu da postanete deo naše porodice i uverite se u ponudu Admiral Beta.

Dovoljno je da otvorite račun na admiralbet.rs i dobićete priliku da okušate sreću i sastavite tiket za 100 dinara, kako bi otpočeli odiseju u našoj kladionici. QR kod gde možete preuzeti free bet od 100 dinara biće objavljen u našem dodatku u listu “ALO” u petak 01. 10.

Dobrodošli i srećno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading