SRPSKA OLIMPIJKA DONELA BAŠ VELIKU ODLUKU Osećam se slomljeno, uništeno, besno, prazno...
AP Photo/Alex Brandon

Olimpijske igre u Tokiju.

Četvrto mesto sa Damirom Mikecom u miksu i deveto mesto pojedinačno u kvalifikacijama, zbog manjeg broja pogođenih unutrašnjih centara izmaklo je finale.

Tako blizu medalje, a tako daleko.

Zorana Arunović sa pištoljem nikako da "ubije" olimpijsko odličje.

Mnogi bi posle tolikog manjka sreće odustali.

Konačno je snage da se oglasi smogla i srpska olimpijka.

- Arigato Tokio. Hvala na svemu. Nisam sigurna da li zaista to mislim, ali to je pristojno reći, a svi znamo da sam ja više nego pristojna osoba. Hvala volonterima što su omogućili da se ove Igre održe i što su nam pomagali. Mogla bih da napišem knjigu o svojim pripremama za OI, baš kao i o preprekama sa kojima smo se suočavali pre Igara. Verujte mi, bila bi bestseler. Možda ću vam nekada i ispričati...

Na kraju dana, kada se podvuče crta, dala sam sve, ali to jednostavno nije bilo dovoljno. Drugi su bili bolji, čestitam im, svim devojkama i timovima, naročito osvajačima medalja. Neki su baš bljesnuli na Igrama, nažalost ja nisam bila među njima. Osećam se slomljeno, uništeno, besno, prazno, ali u isto vreme osećam i ponos jer sam dala sve da na najbolji način predstavim svoju zemlju. Ovaj put to nije bilo dovoljno za medalju, ali neki drugi put možda hoće. Trenutno mi treba dobar mentalni detoks kao i dug, dug, baš dug odmor od streljaštva. Hvala Japanu, hvala Olimpijskim igrama. Zahvalna sam svim ljudima koji su mi pomogli na putu do Tokija, ima vas mnogo... Odlučila sam da nastavim sa streljaštvom još nekoliko godina. Izgleda da ćemo nastaviti da se viđamo, družimo i pucamo na takmičenjima i pripremama. Ura!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Џони

16.08.2021 00:58

Толико труда , времена и новца и на крају (очекивано) ништа од медаље ...Треба да се повучеш из репрезентације и препустиш место млађим стрелцима !

Весна Петровић

16.08.2021 10:07

@Џони - Много си паметан,мислиш да све најбоље знаш,а докле си ти стигао.......