VATERPOLISTI ZNAJU SVOJ ZADATAK! Da sledimo put sedmorice "veličanstvenih"!
Alo!/Marko Metlaš

- Sada preživljamao one najlepše momente. Veličanstven doček, ovo je jedna od najlepših stvari za kraj. Hvala ljudima koji su došli da nas pozdrave. Presrećan sam kao i ostatak olimpijaca - rekao je Rašović.

Vaterpolisti Srbije ponovo su uspeli da postanu olimpijski šampioni i da odbrane zlato osvojeno 2016. godine, a u svom debiju na OI Rašović je uspeo da dođe do najsjajnijeg odličja.

- Mnogo emocija, od četvrtfinala do finala je bilo veoma stresno, živi bili nismo. Posebno meč sa Španijom, nije bilo lako ni vama koji ste nas bodrili ni nama tamo. Na kraju se se sjajno završilo. Hvala Bogu, zasluženo smo pobedili. Sreća prati hrabre - kazao je Rašović.

OI u Tokiju bile su i oproštaj od sedmorice veličanstvenih vaterpolista, osvajača svega što se osvojiti može, koji utaban put uspeha ostavljaju mlađim generacijama.

- Neće biti lako zameniti njih sedmoricu, sedmoricu veličanstvenih. Ti momci znače vaterpolo u Srbiji. Mi mlađi smo i na prethodnim takmičenjima, tako i na OI, imali njihovu podršku i njih kao uzore. Na nama je da sledimo njihov put, da ono sto su oni nama prenosili mi prenosimo mlađima koji dolaze - zaključio je Rašović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading