SKANDAL! Trčala da se slika sa Đokovićem, a sad slavi proterivanje 250.000 Srba, prva diže barjak u Kninu i viče "ČAST MI JE"!
EPA-EFE/DIEGO AZUBEL

Matea Jelić se vratila u Hrvatsku pre nekoliko dana sa zlatnom olimpijskom medaljom oko vrata. Svečano je dočekana po sletanju u Zagreb, potom i u Splitu, a sad se odmara u rodnom Kninu.

Hrvatica je osvojila najsjajnije odličje u tekvondou, i umesto da se priča o neverovatnom rezultatu, ona je odlučila da politizuje uspeh i ničim izazvana počela da propagira zločinačku akciju Oluja, u kojoj je 1995. godine proterano 250.000 Srba iz Krajine.

Zanimljivo da je neko vreme živela sa našom Milicom Mandić, pa se pohvalila slikom sa Novakom Đokovićem.

Devojka koja je rođena u Kninu, dve godine nakon što su Hrvati izvršili etničko čišćenje u Krajini, uključujući posebno ovaj grad, posle osvajanja zlatne medalje u Tokiju poručila je da želi da se proslava njene zlatne medalje poklopi sa obeležavanjem godišnjice "Oluje", koja, kako kaže, za nju ima veliki značaj.

Svojim komentarima i postupcima izavala je bes kod srpskih navijača, ali je ona nastavila sa provokacijama i nakon toga zapaljivim izjavama, kao i pevanjem Tompsonovih pesama na dočeku u Kninu.

Međutim, Matea se nije tu zaustavila, već je rekla da će na proslavi godišnjice Oluje "počasno" dići zastavu Hrvatske, a kako kaže, tu čast ne bi nikada odbila.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Duka

03.08.2021 19:39

A sto pisete o njoj kao da je ona bitna