HRABRI "DELFINI"! Mandić: Uvek je teže braniti zlato, idemo korak po korak!
EPA/JONATHAN BRADY

Srbija brani titulu osvojenu 2016. godine u Riju, a igraće u B grupi sa selekcijama Španije, Hrvatske, Crne Gore, Kazahstana i Australije.

- Prošli smno mnogo toga zajedno, osvajali i sedma i peta mesta i zlata. Bitno je da idemo korak po korak, jaka je konkurencija, teška je grupa i da se kroz grupu spremimo za četvrtfinale koje je uvek najvažnija utakmica - rekao je Mandić novinarima posle treninga na bazenu "Milan Gale Muškatirović".

Potrebno je samo da osetimo pozitivnu energiju iz Srbije i sve će da bude lakše, dodao je Mandić.

- Lepše je igrati sa publikom, ali kako nama, tako i svima. Mi imao svoj cilj i idemo prema njemu - ističe MVP završnog turnira Lige šampiona.

Mandić je naglasio da je najbitnije što su svi u ekipi zdravi.

- Sledeća želja nam je da dođemo u olimpijsko selo, da prođeme sve silne testove, da ne bude nekih komplikacija u putu. Idemo prvo u Kašivazaki, tamo smo bili i pred SP u Gvanžuu, sparingovaćemo sa Crnom Gorom i uradićemo završni deo kompeltnih priprema. Ne želimo da se opterećujemo i unapred razmišljamo o situacijama popout one koja je zadesila Miloša Vasića. Žao nam je zbog njega, desio mu se veliki peh, ceo život je trenirao za Igre. Mi ćemo uraditi sve da poštujemo epidemiološke mere i izbegnemo svaku neprijatnu situaciju - poručio je Mandić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading