MILICA MANDIĆ SPREMNA ZA BOLIVUD Lepoti zlatne olimpijke dive se u filmskoj industriji (FOTO GALERIJA, VIDEO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Milica Mandić, čak i pre nego je postala poznata po sportskim rezultatima, bila je na oku filmadžija.

Nudili su joj uloge, akcionih junakinja, ne neke bitne, ali su nudili.

Onda se 2020. u Srbiji snimao indijski akcioni film „Baaghi 3“, a set u Pančevu, gde je bila filmska ekipa, posetili su Milica Mandić i njen trener Dragan Jović, samo dan po povratku iz Moskve gde je obezbedila olimpijsku normu za Tokio gde je na kraju i osvojila drugo zlato.

Srpska šampionka Milica srela se tada sa Tigerom Šrofom, tada najpopularnijom indijskom filmskom zvezdom i nosiocem crnog pojasa u tekvondou.

Tokom razgovora njih dvoje su razmenili iskustva u oblasti sporta u obe zemlje i o razvoju tekvondoa u Indiji za čiju popularizaciju je zaslužan glumac.

- Veoma mi je drago što sam upoznala čuvenog bolivudskog glumca. Ovo je nešto novo i zanimljivo za mene. Volela bih da ga dovedem do kluba da upozna i druge šampione, da mu pokažemo kako treniramo, a on nama neke od akcionih pokreta - rekla je tada Milica.

Tiger Šrof je istakao da je veoma zadovoljan što je upoznao srpsku šampionku, što će imati priliku da treniraja zajedno sa našim uspešnim sportistima, ali i što snima u Srbiji.

Popularni glumac u Indiji je stekao izuzetnu popularnost o čemu najbolje govori i impresivna brojka od 31 miliona pratilaca na Instagramu.

- Gledao sam Miličine mečeve i zaista sam impresioniran. Razgovarali smo o njenim sportskim planovima za naredni period. Veleo bih da dođem u njen klub i da treniram sa njom i njenim trenerom - rekao je Šrof.

Trofejni srpski trener Dragan Jović je istakao da su počastvovani  interesovanjem velike fimske zvezde.

Već tada je bilo raspitivanja o budućoj saradnji, a posle novog olimpijskog zlata nema sumnje da će Bolivud želeti da vidi Milicu i da ona na neki način bude njegov deo.

Ovaj film predstavlja treći deo velike franšize bolivudske produkcije „Nadiadwala Entertainment“ iz Bombaja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading