PRE 11 GODINA GA JE ODBILA Spektakularna prosidba u Tokiju u živom programu oduševila celu planetu (VIDEO+FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Pljušte prosudbe u Tokiju. Posle nemačkog fudbalera, koji je dobio odgovor da, i argentinski trener se odlučio da "okuša sreću" u Tokiju. Lukas Giljermo Sausedo je trener u mačevanju, a devojku, Mariju Belen Perez Moris je zaprosio u živom programu koji je išao na argentinskoj televiziji. 

Marija je izgubila u prvom duelu na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali ga je brzo zaboravila i prebolela posle velikog iznenađenja koje joj je priredio njen izabranik, sad već i verenik.

 

 

Ono što priči daje poseban "šmek" je činjenica da je Marija pre 11 godina odbila ponudu za udaju, ali se Sausedo nije predao i čekao je više od decenije da joj ponovo postavi sudbonosno pitanje.

Marija Belen Perez Moris je davala izjavu za medije kad se Sausedo pojavio odmah iza nje, držeći list sa natpisom: Hoćeš li se udati za mene? Molim te.

Za razliku od pre 11 godina, ovog puta odgovor Marije je bio pozitivan, a komentari, lajkovi i čestite samo pljušte, a posebno se svi dive na hrabrosti i istrajnosti Lukasa Giljerma.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading