PROCURIO MRAČAN PLAN NADALA Nećete verovati šta je uradio, a sve samo da bi pokušao da spreči Novaka da osvoji zlato u Tokiju
EPA-EFE/YOAN VALAT

Novak Đoković suvereno "maršira" kroz Tokio, deluje da niko ne može da ga spreči da posvoji zlato, obraduje naciju i nastavi poteru za "zlatnim slemom". Osvajač prva tri grend slema u sezoni je apsolutni favorit protiv svakog rivala, pa će tako biti i u sredu, kad mu na megdan izađe Alehandro Davidovič Fokina. Mediji su međutim objavili zanimljiv podatak, koji je veoma indikativan kad je u pitanju Rus sa španskim pasošem. 

Verovali ili ne, ljuti Novakov ljuti rival Rafael Nadal, spremao je Fokinu za Olimpijske igre. Nadal je ugostio Alehandra Davidoviča na svojoj akademiji i spremao ga za Tokio, Majorka je bila baza narednog rivala Novaka tokom priprema za OI. Imajući u vidu da je Nadal čovek koji je najviše puta u istoriji pobedio Novaka, 28, uz 30 poraza, moguće je da je Španac dao neke zanimljive savete zemljaku, ali pitanje je da li Fokini bilo šta može da pomogne protiv Novaka.

Da je tačno da se Fokina spremao kod Nadala, potvrdio je i sam Novak, koji je nekoliko puta trenirao na Rafinoj akademiji .

- Dobro se poznajemo Fokina i ja, često treniramo zajedno kad sam u Španiji. On je do sada bio specijalista za šljaku, ali i ovde igra dobro - rekao je Novak posle pobede nad Janom Lenardom Štrufom. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading