ONA MU JE NAJVEĆA PODRŠKA Mikecova supruga je prelepa, dolazi iz Latinske Amerike, a zbog ljubavi se preselila u Srbiju (FOTO)
OKS

Prvu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama osvojio je Damir Mikec. Srpski strelac je rođen u Splitu 1984. godine i trenutno je član beogradskog kluba Policajac.

Osim sportske, posebno je zanimljiva Mikecova ljubavna priča. Srpski strelac je oženio strelkinju iz El Salvadora, sa kojom ima i dvoje dece, sina i ćerku. Mikec je više od decenije u braku sa Melisom Ivet Perez Karbalo, strelkinjom iz El Salvadora, koja se  2010. godine preselila u Beograd.

Njih dvoje su se upoznali 2005. godine na jednom takmičenju u Atlanti, a kontakt su u početku održavali preko mejla, jer tad nije bilo drugog načina. Mejlovi su prerasli u veliku ljubav, a Mikec stalno ističe kako mu je suprugina podrška izuzetno važna. 

 

 

Kad je u pitanju Mikec kao sportista, zanimljivo je da se u ranom detinjstvu bavio karateom, od osme do 13. godine je trenirao na tatamiju, a uspeo je čak da stigne do braon pojasa. Posle karatea, Damir je trenirao plivanje i veslanje, da bi na konačno prelomio i postao strelac. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Djuka

24.07.2021 18:47

Hvala ti ulepšaosimi dan😀😀😀😀