NOVAK ĐOKOVIĆ MU JE RIVAL Ovo je san, igram protiv najboljeg na svetu i u budućoj istoriji tenisa!
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Dođeš na Olimpijske igre i pre nego se i raspakuješ spremaš kofere za povratak.

Čini se da je to sudbina Uga Delijena iz Bolivije, koji je za rivala u 1. kolu teniskog turnira dobio najboljeg tenisera današnjice Novaka Đokovića.

Nole ove godine ima skor 34-3, pobedili su ga samo Danijel Evans u Monte Karlu, Aslan Karacev u Beogradu i Rafael Nadal u Rimu.

S druge strane Ugo na ATP turnirima ove godine ima skor 1-4.

Uprkos svemu Delijen nije krio oduševljenje što će za rivala imati Novaka.

- Neki kažu da je loša sreća to što sam u prvom kolu za protivnika dobio prvog tenisera sveta. Razmislio sam i sada kažem, na OI sam došao u poslednjem trenutku kada nisam ni pomislio da ću uopšte učestvovati i ispostavilo se da sada ispunjavam svoj maksimalni san! - napisao je Delijen na Tviteru.

- Ovo što mi se događa nikada u životu neću zaboraviti! Hvala što ste mi pružili najlepše trenutke u životu. U slučaju da je nešto nedostajalo to bi zaista bilo ludo, igram protiv najboljeg na svetu, jednog od najboljih u istoriji, za mene najboljeg i u budućoj istoriji tenisa i to u njegovom najboljem trenutku..

Sipao je komplimente 139. teniser planete na račun Srbina.

- Vraćam se sad na početak i pitam vas: "Da li je to loša sreća?". Za mene je to najbolji san mog života! Najlepše od svega je videti zastavu svoje zemlje ovde. Takmičiti se i deliti život sa najboljim sportistima sveta.

Đoković i Delijen će na centralni teren Arijake izaći su subotu 24. jula. Njihov meč četvrti je na programu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading