SONJA VASIĆ EMOTIVNA NA KONFERENCIJI Ni Miloš ni ja nismo u najboljem stanju!
EPA-EFE/MIGUEL ANGEL POLO

- Dobro sam, dobro smo, definitivno je ovo bio izazovan period za porodicu, psihički i emotivno naporan, do poslednjeg trenutka nismo znali da li ćemo biti ovde - izjavila je srpska košarkašica Sonja Vasić, koja je zajedno sa suprugom veslačem Milošem Vasićem, bila neizvesna za Olimpijske igre zbog korona virusa.

- Teško je, kada toliko dugo čekaš nešto, a onda se suočiš sa nečim gde nemaš nikakvu kontrolu. Ni Miloš, ni ja nismo u najboljem stanju, tako da nismo sigurni da li ćemo najbolje predstavljati Srbiju koliko bismo želeli i mogli - emotivno je ispričala Sonja na zvaničnoj konferenciji za medije u Tokiju.

- Imam sreću što igram timski sport, jer imam ekipu koja ne zavisi od mene. Njih 11 će mi sve olakšati i to će me učiniti još ponosnijom što sam deo ovog sastava.

Ona je dodala da se u ekipi mnogo toga promenilo od Rija 2016. kada je osvojena bronza.

- Psihički smo zrelije, ali definitivno nam je komplikovan raspored. Uz Novaka mi smo jedini predstavnik Srbije koji je imao teško i važno takmičenje pre ovoga, imale smo malo vremena da se pripremimo za Tokio. Biće teško, ne postoji zemlja gde se ne igra ženska košarka. U košarci je posebno teško jer se praktično igra za dve medalje, jedna je tu za Ameriku. Preambiciozno je pričati o odbrani medalje, ali ne bežimo od pritiska, ne bežimo od očekivanja i nadamo se da ćemo ih ispuniti - poručila je Vasić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading