Duško Todorović
Printskrin
Duško Todorović

Printskrin

Duško Todorović, Foto: Printskrin

Morao je da čeka tri meseca! Zbog korone nije mogao da uđe u oktagon, dva puta je njegova borba otkazana, ali... Došlo je vreme da konačno pokaže šta može! Protivnik će mu biti američki veteran Dekuan Taunsend i to u noći između subote i nedelje.

Čekala se borba u Londonu, ali je viša sila sprečila spektkal.

- Korona me sprečila da se borim u čuvenoj O2 Areni u Londonu u martu, što mi je bila ogromna želja. A zatim i na žalost dogodilo se da sam na nekoliko dana pre polaska na put u Abu Dabi saznao da je moje zdravstveno stanje narušeno i da imam koronu. Bili su to teški dani za mene, moj tim, moju porodicu, ali sada je to sve iza nas, noćna mora koju nikada nikome ne bih poželeo. Sada jurim treću sreću i nadam se da će ovaj put biti uz mene i moja pleća, da ću odraditi taj meč protiv Amerikanca i upisati moju prvu UFC pobedu - kaže Todorović.

ANKETA: Da li pratite MMA?

 

Pripreme su u toku.

- Kako smo kročili u Abu Dabi naišli smo na veliko gostoprimstvo, na fantastične i rekao bih svemirske uslove za rad i pripremu onoga što sledi u noći šampiona 3. oktobra. Mene čeka novi protivnik, Amerikanac sa nadimkom 'Tarantula' koji ima 34 godine i ogromno iskustvo iza sebe sa 32 meča koja to dokazuju. Imam ogromnu želju, motivaciju, snagu da ovu bitku rešim u svoju korist, da se kući vratim sa još jednom, ali ovaj put najvrednijom pobedom do sada. Mogu reći samo jedno: pobedio sam koronu, pobediću i Tarantulu.

Pročitajte još: