Nikola Jokić
Foto: AP/AP Photo/Wilfredo Lee

Čarima srpskog centra nije odoleo ni legendarni španski igrač Pau Gasol. 

Jokić je predvodio Denver Nagetse do istorijskog šampionskog prstena u najjačoj ligi sveta, a ličnoj kolekciji dodao je titulu MVP finala.

Pošto je uspeh proslavio sa navijačima u Denveru i Las Vegasu, srpski centar se vratio u rodni Sombor gde je već u nedelju sa porodicom prisustvovao konjičkim trkama. 

Njegovo ponašanje, kako na terenu, tako i van njega, oduševilo je i legendarnog Gasola. 

LEGENDARNI ŠPANAC OČARAN JOKIĆEM Govore mu o paradama i proslavama, a on samo želi da bude kod kuće sa porodicom

Printscreen

 

ZA SVE JE KRIV NIKOLA JOKIĆ Igrač Denvera se "uništio", ne zna gde se nalazi (VIDEO)

- Jokić je igrač koji je na vrhunskom nivou već godinama, sa dve MVP titule u regularnoj sezoni i ove godine je mogao da je osvoji takođe. Obožavam to, jer je Nikola pokazuje vrednosti za koje mislim da su veoma važne i pozitivne za sport. Pored toga što je na visokom nivou (u igračkom smislu) i koliko je neverovatan kao košarkaš - rekao je Španac. 

- Čini da njegovi saigrači budu bilji, uvek je neverovatno skroman i pokazuje fantastične porodične vrednosti. Kada mu govore o paradama i proslavama, on samo želi da bude kod kuće sa porodicom. To su važne stvari koje sport predstavlja.


Podsećamo, Gasol je karijeru završio 2021. godine u svojoj Barseloni. Pre toga je proslavio svoje ime igrajući u NBA ligi, gde je dva puta osvajao titulu šampiona. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading