Denver Nagets
Foto: AP/AP Photo/Wilfredo Lee

Napravili su Denver Nagetsi još jedan brejk na Floridi i sada su na korak od istorijskog rezultata, odnosno, prve NBA titule u istoriji franšize. Ekipa iz Kolorada savladala je Majami sa 108:95, a jedan od junaka pobede bio je Brus Braun. 

Bek Nagetsa raspucao se u poslednjoj četvrtini, posebno kada ostatak ekipe nije bio raspoložen napadački, sve je počelo sjajnom trojkom, usledio je pogodak uz faul, a za kraj Braun je iz driblinga preko Dankana Robinsona pocepao mrežicu.  

MELOUN JASAN POSLE VELIKE POBEDE Nismo još ništa uradili, čeka nas mnogo posla

Upravo taj potez nije bio najjasniji Nikoli Jokiću koji je u tim momentima zbog problema sa faulovima bio van igre. Srpski centar u čudu je gledao šta radi Brus Braun, a nakon što je lopta "kao kap" ušla u koš centar Denvera počeo je da slavi budući da je taj pogodak stavio tačku na meč.  

Nismo navikli od Jokića da iskauzuje svoje emocije na parketu, ali je večeras na Floridi nekoliko puta Srbin zdušno proslavio poene svojih saigrača. Koliko god bio "hladan", ni Somborac ne može da ostane imun na istorijsku šansu koja je pred njim i njegovim saigračima. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading