Nikola Jokić
Foto: AP/AP/Jack Dempsey

Denver predvođen Jokićem vodi 1:0 u finalnoj seriji NBA lige, a novi meč na programu je večeras (2.00, Arena 1 premijum). Nikola je u najavi tog susreta govorio o raznim temama, pa i o rekordima, koje maltene svaku noć kada je na terenu obara. 

Ipak, kako kaže, nikad nije o tome razmišljao, već samo da unapredi svoju igru i da ekipi donosi pobede.

- Fokus mi nikada nije bio na obaranju rekorda. Ili o tome šta će novinari da pričaju i pišu o meni. Želim samo da igram da idem korak po korak i da pobeđujem. Sve je tako jednostavno - ističe Nikola.

Nikola Jokić

AP/Jack Dempsey

 

FOTOGRAFIJA KOJA TOPI SRCA Lako je Jokiću da dominira na parketu, kad ima ovakvu podršku (FOTO)

Kaže srpski as i da će sve učiniti da sa Denverom dođe do titule šampiona u NBA ligi, pošto ta franšiza nikad ranije u istoriji takav uspeh nije ostvarila.

- Svi znamo koliko bi to bilo značajno za sve nas. Ogromna je motivacija zbog toga. Uradili bismo nešto što niko pre nas u Denveru nije uspeo - dodaje Jokić.

Analizirao je srpski as i prvi meč odigran pre tri noći, kada je Denver vrlo lako savladao Majami sa 104:93. Ipak, ističe da je i tu bilo momenata koje je trebalo popraviti.

- Neke posede nismo odigrali dobro, a neke smo igrali fantastično. To je košarka. Mnogo je stvari koje ne možeš da predvidiš. Bićemo bolji. Imamo pobedu prednosti protiv Majamija i moramo da ostanemo fokusirani. Ne smemo da dozvolimo da se razigraju. Oni su uvek borbeni, zato su ovako daleko dogurali - dodaje između ostalog Jokić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading