Nikola Jokić
Foto: AP/AP/Jack Dempsey

Nakon što je sa NBA legendama komentarisao utakmicu u kojoj je ostvario tripl-dabl, istovremeno pričao sa njima i o Srbiji, Nikola Jokić se posle prvog meča finala protiv Majamija napao i ispred predstavnika medija!

Srbin je na samom startu priznao da je jedva čekao da meč počne, kako bi se ponovo osećao normalno. 

"NIKOLA, UZMI PRSTEN, PA DA POKORIMO SVET" Bogdan progovorio o igranju Jokića na Mundobasketu

- Jedva sam čekao da sve počne. Kada je utakmica krenula, osećao sam se normalno. Osećao sam se komforno, nekoliko dana pre utakmice je bilo pomalo ludo zbog euforije i svega, ali kada je duel počeo, sve je bilo kao po običaju - rekao je Jokić koji se osvrnuo na to što nije mnogo šutirao u prvom poluvremenu: 

- Ne forsiram nikada šut. Imali smo prednost kod Erona Gordona u reketu, to smo koristili, igrao sam onako kako se utakmica odvijala. Volim da igram sa njim. Dominantan je fizički. Sjajno je prihvatio ulogu. Danas nam je pomogao, davali smo mu loptu, a uz to je naš najbolji odbrambeni igrač. Nije lako kada iz utakmice u utakmicu morate da čuvate najboljeg igrača protivničke ekipe, a on to radi odlično. 

Na pitanje da .i gaje nešto iznenadilo kada je u pitanju statistika, Jokić je rekao:

- Iznenadio sam se što je Majkl Porter pogodio samo dve trojke, bio sam ubeđen da je pogodio šest ili sedam. Baš sam se šokirao. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading