"DŽOKER" OTKRIO KOLIKO MU JE VAŽNA PORODICA "Draže mi je bilo što ću biti sa njima nego što idem u NBA" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen Youtube

Košarkaši Denver Nagetsa, predvođeni našim Nikolom Jokićem i dalje čekaju protivnika u finalu NBA lige, a "pauzu" su iskoristili kako bi, pred najvažniju plej-of seriju u istoriji, održali konferenciju za medije, na kojoj je govorio upravo i Jokić. 

Između ostalog, Jokić je govorio i o porodici, i tome koliko mu znači njihova podrška. 

- Ceo moj život su oni uz mene! Osim, naravno, moje žene koja je sa mnom deset godina (smeh). Uvek su me majka i otac podržavali. Tata naročito, on je uvek verovao da mogu da budem nešto više nego tada... eto, kao Džamal (smeh). A kada sam otišao u drugi grad, onda je tu bio moj brat (Strahinja) da me podržava. Potom je usledio odlazak u NBA, pa je tu i drugi brat, Nemanja, pomogao, jer je on ovde i ranije živeo. Iskreno, kada sam dolazio u SAD mnogo sam se radovao jer sam znao da ću biti s njima. Kao kada ste mali, pa stalno želite da budete sa starijom braćom. Iskreno, mogao bih da kažem da mi je bilo draže što ću biti s njima, nego što ću biti u NBA - počeo je popularni "Džoker". 

NEVIĐENA LUDNICA U MAJAMIJU Jokić i dalje čeka rivala, Boston se u potpunosti vratio u igru, odlučuje sedmi meč (VIDEO)

Na pitanje da li ga je to što je postao tata učinilo boljim igračem, Jokić je odmah odgovorio.

- Ne! (smeh) Znao sam ja i pre toga da mi košarka neće biti najvažnija stvar u životu, jer sam bio svestan da kod kuće imam nešto mnogo bitnije. To sam znao i ranije, ali mi je roditeljstvo upravo i dokazalo istinitost te tvrdnje - zaključio je Jokić. 

Podsetimo, Jokić i Nagetsi su "ometlali" Lejkerse sa velikih 4:0 u seriji, a Srbin je poneo nagradu MVP-ja finala Zapadne konferencije.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading