SRBIJA JE PONOSNA Legende NBA lige govorile o Jokiću, način na koji su to uradile, govori kolika je Srbin veličina (VIDEO)
Foto: AP/AP/Ashley Landis

Nikola Jokić igra sezonu karijere i Denver Nagetse je doveo do prvog finala u istoriji ovog tima, a u plej-ofu je, na putu do tog uspeha, beležio tripl-dabl u proseku. 

Dok Nagetsi čekaju da saznaju protivnika u velikom finalu, a trenutno Majami ima prednost nad Bostonom od 3:2 u pobedama, NBA liga je odlučila da na društvene mreže podeli sjajan video.

Na njemu se vidi koliko najbolji košarkaši sveta cene Jokića i šta zapravo misle o njemu:

-Jokić će ostati jedan od najboljih centara svih vremena koji je ikada dodirnuo košarkašku loptu - reči su Kevina Durenta, zvezda Finiks Sansa.

MELOUN UPUTIO JAKE REČI JOKIĆU Ljudi nekad zaborave ko su i odakle dolaze, kod Nikole volim jednu stvar

-Sve počinje i završava se sa Nikolom Jokićem. Neverovatan igrač, tao je dva puta za redom bio MVP - rekao je košarkaš Golden Stejta, Drejmond Grin.

-Igra za svoje saigrače i saigrači igraju za njega - poručio je Janis Adetokumbo iz Milvoki Baksa.

 

 

-Ludo je to šta može da uradi. Čudovište - rekao je Džoel Embid, centar Filadelfije i glavni Jokićev rival u borbi za MVP nagradu u prethodne tri sezone.

-Znam koliko je Džoker neverovatan. Skidam kapu, on je poseban - poručio je nedavno Lebron Džejms.

Pored sjajnog gesta NBA i objavljivanja ovog snimka, o Jokiću su govorili i brojni aktuelni, ali i bivši, proslavljeni NBA košarkaši, kao i legende ovog sporta i najjače lige na svetu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading