"DŽOKEROVA" MAGIJA Pogledajte najbolje poteze Jokića u trećoj utakmici finala Zapada (VIDEO)
Foto: AP/AP Photo/Mark J. Terrill

Iako je imao "slabije" veče, ponovo je zaludeo Amere! 

Denver je savladao Lejkerse usred Los Anđelesa rezultatom 119:108 (32:20, 26:35, 26:27, 35:26) i poveo sa 3:0 u finalu konferencije. Izabranici Majkla Melouna su sada na samo korak od finala NBA lige, koje bi bilo prvo u istoriji franšize!  

NAJVEĆA PODRŠKA Reakcija Jokićeve supruge i braće posle velike pobede nad Lejkersima oduševila sve (VIDEO)

Čekao se visoki momak iz Sombora da ekipu iz Kolorada odvede do "obećane zemlje" , a izgleda da je taj čas kucnuo. Nije ni čudo s obzirom o kakvom umetniku sa loptom je reč, a ovde možete videti sve najbolje poteze Nikole Jokića u trijumfu treće utakmice finala zapada NBA lige: 

Srpski reprezentativac je veče završio sa 24 poena šest skokova i osam asistencija - partija za koju  se smatra da je Nikolino "slabije" izdanje! Ovaj potez je naročito oduševio navijače, a ne prestaju glavobolje za Lebrona i društvo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA (@nba)

 

Razmazio je Nikola čitavu svetsku košarkašku javnost i navikao nas na tripl-dablove sa nestvarnim brojkama. Podsetimo, Lejkersi su sada pribijeni uza zid, gube 3:0 u seriji, a nijedna ekipa u istoriji najjače košarkaške lige na svetu nije uspevala da nadoknadi toliki zaostatak. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading