JOKIĆ DEMONSTRIRAO SILU "Džoker" se igrao sa Finiksom, upisao dabl-dabl učinak (VIDEO)
Foto: AP/AP/David Zalubowski

Nagetse su predvodili maestralni Nikola Jokić i Džamal Marej.

Srpski centar je upisao dabl-dabl učinak od 24 poena, 19 skokova i 5 asistencija, dok je Džamal Marej  bio najefikasniji sa 34 poena, a imao je i 5 skokova i 9 asistencija. Raspoložen je bio i Gordon sa 23 poena, Braun je ubacio 14, Porter 11, a Kaldvel-Poup 10 poena. 

U poraženom timu Durent je postigao 29 poena, Buker 27,  Ejton je dodao 14, dok je Kris Pol imao je 11 poena i pet asistencija. 

Kada su Jokić i Marej raspoloženi Nagetsi ne moraju da brinu. Opet je tandem najboljih igrača Denvera bio najzaslužniji za pobedu na startu serije. 

NAGRADA ZA SJAJAN RAD Srbin kandidat za trenera Toronto Reptorsa

Denver je krenuo silovito, ali su gosti odmah uzvratili, pa je prva deonica završena u korist Sansa 32:31. U nastavku se probudio Džamal Marej, Nikola Jokić je rešetao koš rivala i do poluvremena je imao 13 poena i 14 skokova, a njegov tim je vodio 68:51. Na pokušaj Sansa da se vrate u meč, Nagetsi su odgovarali trojkama, pa su do kraja treće četvrtine imali 13 ubačenih trojki naspram tri, koliko su imali Sansi. 

Utakmica je definitivno rešena sredinom četvrte četvrtine, kada je Denver napravio seriju 14:0 i stekao 25  poena prednosti. Pokušali su  Durentu i ostatak društva da vrate Finiks u igru, ali su Jokić i Marej dodali gas, pa je na četiri minuta pre kraja Denver vodio 120:100 i bez drame priveo utakmicu kraju i poveo sa 1:0 u seriji.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading