SVE JE SPREMNO ZA POČETAK NBA liga na senzacionalan način najavila start Nikole Jokića u plej-ofu (FOTO)
Foto: AP/AP Photo/David Zalubowski

Denver Nagetsi su, kao prvoplasirani tim zapadne konferencije, kroz plej-in u prvoj rundi za rivala dobili Minesota Timbervulvse.

Nema nikakve dileme da će prva zvezda te serije, ali i generalno plej-ofa na Zapadu, biti Nikola Jokić koji i ove sezone blista i predvodi MVP trku. 

Zapravo, na poslednjem preseku, NBA liga je objavila da je Srbin ispred Džoela Embida, za koga se ozbiljno lobira u američkoj javnosti.

DENVER UDARA NA MINESOTU Trener iskren, jedan igrač je "x faktor", šta će na ovo reći Jokić?

Jokić, koji je već prepoznatljiv kao "gospodin tripl-dabl", ove sezone u proseku ima 24,5 poena, 11,8 skokova i 9,8 asistencija po utakmici.

NBA liga ga je na društvenim mrežama najavila kao nezaustavljivog skorera na tri nivoa, apsolutnom zveri, te kao čoveka koji svojim pasovima menja sport.

-Jokić je jedan od najkompletnijih ofanzivnih sila svih vremena - napisali su na stranici NBA lige u najavi utakmice.

Podsetimo, Minesota je najpre u plej-inu poražena posle produžetka od Los Anđeles Lejkersa sa 108:102, a potom je savladala Oklahoma Siti Tandere rezultatom 120:95.

U ovoj seriji ne bi trebalo da bude problema za Nagetse, iako će biti jako zanimljivi dueli Jokića i Rudija Gobera, koji je u finišu ligaškog dela imao i tuču sa saigračem Kajlom Andersonom.

Denveru se najviše zamera igra u odbrani pa će, ukoliko popravi u plej-ofu, uz raspoloženog Jokića napasti šampionski prsten.

Toga je svesna i cela NBA liga. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading