DABL-DABL JOKIĆA I kada Džoker nije na visini zadatka, Denver gazi, razbili Jutu (VIDEO)
Tanjug/Ap

Za 26 minuta provedenih na parketu, Džoker je na skroman učinak dodao 10 skokova i šest asisteencija, što mu je bilo dovoljno za novi dabl-dabl, uz šut iz igre 3/10. 

To najbolje govori da ovo nije bilo Jokićevo veče, ali jeste ostalih njegovih saigrača, koji su znatno doprineli novom trijumfu Nagetsa.

Denver je do pobede vodio Bons Hajlend sa 26 poena u pobedi nad Džezerima, dok je dvocifreni učinak imao i Majkl Porter, koji je dao 12 koševa uz 13 uhvaćenih lopti u trijumfu Grumenja.

BRZA REAKCIJA Navijač koji je gađao Luku Dončića odmah uhapšen (VIDEO)

Što se tiče Jute, jedina svetla tačka bio je fenomenalni Finac Lauri Markanen koji je dao 17 poena i imao 10 uhvaćenih lopti. Obe ekipe sada imaju skor 4-2 na startu sezone. 

Isti učinak ima i San Antonio, Sparsi su u izuzetno kvalitetnom meču nadigrao Čikago Bulse rezultatom 129:124 i naneo gostima treći poraz u sezoni.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Keldon Džonson sa 33 postignuta poena, baš koliko je sa druge strane ubacio Demar Derozan. Ipak, Mamuze su u svojim redovima imale i odličnog Jakoba Peltla, koji je ubacio 21 poen i imao 13 uhvaćenih lopti.

Portland je savladao Hjuston 125:111, a Boban Marjanović nije dobio priliku u ovom meču. Najefikasniji kod Trejlblejzersa bio je Simons sa 30 poena, dok je kod Raketa Gordon ubacio 18 koševa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading