JOKIĆA "RAZAPINJE" CELA AMERIKA ZBOG OVOG FAULA NAD KARIJEM Srbin zvezdu Golden Stejta poslao u prvi red pored terena (VIDEO)
AP Photo/Jeff Chiu

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu utakmicu predsezone NBA lige i sa svojim Denverom pobedio Golden Stejt 119:112.

Jokić je bio najbolji pojedinac svoje ekipe sa 21 poenom bez promašenog šuta iz igre (7/7), uz još četiri zabeležan skoka.

Međutim, utakmicu je obeležio faul koji je napravio nad Stefom Karijem, a na koji su mu sudije progledale kroz prste - ne i navijači Golden Stejta koji ga zbog toga "razapinju".

Jedini snimak Nikole Jokića koji se "vrti" na društvenim mrežama posle prijateljskog susreta Golden Stejta i Denvera je trenutak kada je početkom treće deonice Golden Stejt bio u napadu, a Jokić postavljao blok za Kevona Lunija kada je primetio da mu iza leđa protrčava Stef Kari. Tada je Jokić napravio korak unazad i zadnjicom je direktno udario u kuk najboljeg igrača Voriorsa, bilo je kontakta i nogama, a Kari je završio u prvom redu pored terena.

 

 

Sudije u tom trenutku nisu procenile da je došlo do faula, međutim navijači Voriorsa nisu oprostili Jokiću i na društvenim mrežama pišu da je postupio izuzetno prljavo i da ne bi smelo da mu se dopusti da pravi ovakve stvari.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading