DO-MI-NA-CI-JA Jokić je zver, Denver posle drame uzvratio Golden Stejtu - mogu li Nagetsi da urade što niko nije do sada? (VIDEO)
Tanjug/Ap

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su ekipu Golden Stejt Voriorsa u četvrtom meču plej-of serije sa 126:121 i tako smanjili rezultat na 3:1. Serija se sada ponovo seli u San Francisko.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić ponovo je upalio MVP mod i bio najbolji igrač na terenu. Džoker je samo u prvom poluvremenu ubacio 20 poena, a meč je završio sa 37 (osam skokova i šest asistencija), iako je na početku duela dobio prst u oko od Drejmonda Grina.

DO-MI-NA-CI-JA Jokić je zver, Denver posle drame uzvratio Golden Stejtu - mogu li Nagetsi da urade što niko nije do sada? (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

U odnosu na prethodna tri meča, Nagetsi su sada uspeli da iskontrolišu meč, brzo pobegnu na dvocifrenu razliku i dođu do prvog trijumfa u seriji. Voriorsi su se vratili pred sam kraj meča, uspeli i da povedu na minut i po do kraja, ali su Nagetsi sigurno priveli posao kraju. Odlučujući koš postigao je Vil Barton na nešto manje od osam sekundi do kraja za "plus pet".

Do sada nijedna ekipa nije uspela da se u plej-ofu vrati posle 0:3, a možda bi upravo Jokić mogao da odvede Denver do tog dostignuća.

 

 

Najefikasniji igrač meča bio je, naravno, Jokić sa 37 poena, a podršku je imao u Monte Morisu koji je imao 24. Kod gostiju istakli su se Stef Kari sa 32 , odnosno Klej Tompson sa 31 poen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading