ZNA KAKO PROTIV SRBINA Grin otkrio tajnu čuvanja Jokića i šta je ključno
Tanjug/Ap

- Kada pobedite neku ekipu na način na koji smo mi to uradili u prvoj utakmici, oni se vrate i žele da vas udare najjače što mogu. Oni su to i uradili, mi smo primili taj udarac u bradu, ali smo odmah odgovorili. Preuzeli smo inicijativu, kontrolisali smo utakmicu nakon toga. Mislim da sama činjenica da smo odgovorili na takav način predstavlja nešto posebno - rekao je Grin.

Smatra da ih tek očekuje težak posao.

- Denver je veoma dobar tim, nisu slabići. Imaju veoma dobru ekipu oko neverovatnog igrača. Istrpli smo njihov najjači udarac i odmah odgovorili. Mislim da je to bilo sjajno - dodao je.

JADAN JOKIĆ SA NJIMA Bura u Denveru, Nikolini saigrači hteli da se tuku na klupi (VIDEO)

 Dotakao se i Nikole Jokića.

- Mislim da smo uradili jako dobar posao. Oni su imali neke ofanzivne skokove, na šta moraš da pristaneš kada igraš na niskom petorkom, ali smo i to ispravili. Ali na početku su mislio sam da su imali zaista mnogo ofanzivnih skokova i za to sam ja kriv. Džoker je kupio skokove u napadu. Kada igraš protiv tako velikog čoveka, veoma je važno da bekovi budu prisutni i spremni za skok. Ali sve počinje od mene koji ga gradim i dajem im šansu da pokupe skokove i ja taj posao nisam najbolje uradio na početku. Mislim da sve skokove u napadu koje je imao, pokupio je u prvom poluvremenu - zaključio je Grin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading