REŠIO JE DA PROGOVORI! Barkli zbog Jokića digao ceo Denver na noge!
Foto: EPA/EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Barkli je razgovarao putem video linka sa novinarima i tom prilikom je rekao da mu nije jasno mnogo toga vezano za publiku u Denveru.

- Čoveče, vi u Denveru ste tako skloni kukanju. Vaš trener Majkl Meloun je ranije u jednom intervjuu rekao baš to - rekao je u razgovoru sa novinarima iz Denvera.

LJUBAVNA PORUKA NA ĆIRILICI! Evo ko se setio NIkole Jokića na dan zaljubljenih (FOTO)

Nastavio je u istom ritmu.

- Momak je osvojio MVP titulu. Kažete zašto Jokić ne dobija poštovanje? Kako, dođavola, osvojite MVP priznanje i onda kažete kako ne dobijate poštovanje? Pre svega, on je sjajan igrač, ali ne razumem zašto svi vi kukate u Denveru. Momak je osvojio MVP, jasno je da onda ljudi misle da je pakao od igrača. Ne daje se titula MVP ukoliko neko ne igra kako treba.

JOKIĆ PONOVO PREDVODIO TIM! Denver srušio Orlando, Srbin ostvario još jedan dominantan performans!

Barkli smatra da Jokićeve šanse da i ove godine bude MVP zavise od pozicije Nagetsa na Zapadu.

- Problem sa Nagetsima što o njima ne možemo da sudimo pre povratka Džamala Mareja. Sada nisu u krugu kandidata za šampionski prsten. Memfis igra bolje od njih. Ne znači da ne poštujem Jokića, ali ako već pričamo o MVP, ako ste glasali i hoćete da budete fer, ako biste morali da birate između Jokića sada i Dža Moranta... Čekaj sekund... Ovo što Memfis sada radi je značajnije -  poručio je Barkli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading