BIĆE TO SPEKTAKL! Lebron birao Jokića, tu je i Dončić!
Tanjug/Ap

Košarkaš Denvera Nikola Jokić igraće na predstojećoj Ol-star utakmici u ekipi koju će predvoditi Lebron Džejms, a u prvoj petorci su još i igrač Milvokija Janis Adetokunbo, Stef Kari iz Golden Stejta i košarkaš Čikaga Demar Derozan.

Zvezda Los Andjeles lejkersa i igrač Bruklina Kevin Durent izabrali su prošle noći timove za Ol-star.

KRAJ SAGE! Harden nastavlja karijeru u FIladelfiji!

Durent, koji neće igrati na Ol-star utakmici zbog povrede kolena, izabrao je Džoela Embida (Filadelfija), Džejsona Tejtuma (Boston), Dža Moranta (Memfis), Treja Janga (Atlanta) i Endrua Viginsa (Golden Stejt).

Košarkaš Bruklina u svom timu nije želeo dosadašnjeg saigrača Džejmsa Hardena koji je trejdovan u Filadelfiju. Harden je ostao sa Rudijem Goberom u poslednjem krugu, a Durent je izabrao centra Jute.

PARTIZANOVAC STIGAO KOD DONČIĆA! Dalas se rešio Porzingisa, ali stao je njegov zemljak!

Na klupi tima koji predvodi Džejms biće Luka Dončić (Dalas), Darijus Garland (Klivlend), Kris Pol (Finiks), Džimi Batler (Majami), Donovan Mičel (Juta), Fred Vanvlit (Toronto) i Džejms Harden (Filadelfija).

Utakmicu sa klupe u timu Durenta će početi Devin Buker (Finiks), Karl-Entoni Tauns (Minesota), Zek Levin (Čikago), Dežonte Marej (San Antonio), Kris Midlton (Milvoki), Lamelo Bol (Šarlot) i Rudi Gober (Juta).

Ol-star vikend na programu je od 18. do 20. februara u Klivlendu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading