DENVER NIŽE PORAZE Jokić "pokidao", ali ne može sam
Tanjug/Ap

Nikola Jokić polako ali sigurno podiže formu, ali Denver nikako da pobedi u nekom meču predsezone. Minesota je pobedila Denver 114:112 posle produžetka i tako nanela Nagetsima poraz u neizvesnoj završnici. 

U uzbudljivoj utakmici koja je imala infarkt završnicu, odličnu partiju je pružio prošlosezonski MVP Nikola Jokić. Srpski centar je proveo na terenu samo 26 minuta i za to vreme umalo došao do tripl-dabla.

Jokić je meč završio sa 10 poena, 10 asistencija i devet skokova. Falio mu je samo jedan skok za prvi tripl-dabl ove sezone. Izvanrednu utakmicu je ponovo odigrao Nešon Hiland, ruki koji je već dospeo u centar pažnje sjajnim igrama u predsezoni. On je protiv Minesote ubacio 21 poen uz osam skokova i četiri asistencije. Dvocifreni su bili i Majkl Porter sa 16 poena i šest skokova, Vlatko Čančar sa 13, Dozir sa 12 i Gordon sa 10 poena i sedam skokova.

Goste je predvodio Bizli sa 13 dok su po 12 ubacili Karl Entoni Tauns i heroj utakmice Džejlen Novel. On je prvo na tri sekunde pre kraja utakmice zakucao i postigao koš kojim je Minesota izborila produžetak, a onda je u dodatnih pet minuta postigao poslednja četiri poena pri rezultatu 112:110 za Denver i doneo veliki preokret i pobedu Minesoti.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading