OGLASIO SE PRVI ČOVEK DENVERA O JOKIĆU! Njegove reči su digle Srbiju na noge!
Tanjug/Ap

Iza Jokića je veoma naporna sezona u kojoj je odigrao svaki meč. Postao je MVP NBA lige i sada je odlučio da odmori te propusti reprezentativnu akciju ovog leta kako bi što spremniji dočekao narednu sezonu.

Javnost u Srbiji je podeljena. Dok jedni imaju razumevanja za Jokića, drugi ga osuđuju, a posebno im bode oči što je Nikola insistirao da igra za Denver čak i kada su mu čelnici kluba savetovali da odmori. Mnogi su mišljenja da je Džoker mogao da igra za Srbiju uprkos preporukama tima da je bolje da leto posveti oporavku.

"Želim da igra, on želi da igra. Ali teško je ignorisati brojeve. Kada imate igrača koji stvarno želi da igra svake večeri, meni je protiv zdravog razuma da mu kažeš da ne igra. Nikola je izrastao u lidera, inspiriše nas sve svojim pristupom. On je voljan da igra svakog dana, a posle svakog meča ide i radi sa Felipeom (kondicioni trener). On je zaista umoran, naročito kada se uzme u obzir da smo u poslednjim utakmicama igrali bez Džamala Mareja. Naši igrači su uradili dobar posao. Kao i uvek, Nikola će odlučiti. Svesni smo koliko je umoran, svesni smo njegove uloge i moramo da imamo strategiju kako bi on bio svež i srećan za sledeću sezonu", rekao je Koneli.

On ističe da su u Denveru ponosni kada njihovi igrači nastupaju za reprezentaciju, ali smatraju da je za njih sada najbolje da se odmore i oporave od teške sezone.

"Mi u klubu smo ponosni kada naši igrači predstavljaju svoje reprezentacije na međunarodnim takmičenjima, ali, uz to, takođe i razumemo neverovatan napor koji je ova i ovakva sezona iziskivala od naših momaka... Ova sezona je bila na poseban način komplikovana", dodao je Koneli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading