SPOR JE, NE MOŽE DA SKOČI, NE ZNA DA IGRA ODBRANU! Jokićev trener postao hit, evo kako je on proslavio MVP titulu! (FOTO)
Foto: Twitter/printscreen

Naš košarkaš Nikola Jokić dobio je najveću individualnu nagradu koji jedan profesionalac može da zasluži u karijeri - postao je MVP najjače lige na svetu, NBA.

Veliku zahvalnost za tako nešto Nikola duguje svom treneru Majku Melounu koji je verovao u Srbina i znao da će ovaj dan doći. Iako se našao na udaru velikog broja kritika, Jokić je dokazao da je najbolji, a Meloun je upravo zbog toga proslavio ovu nagradu noseći majicu na kojoj su ispisane sve uvrede koje su upućene Nikoli tokom godina.

- Najbolja stvar koja mogu da kažem o Nikoli je što on u potpunosti predstavlja kulturu koju smo stvorili ovde u Denveru. Ja sam ovde šest godina i gledao sam rast našeg programa, koji se naravno podudario sa rastom Nikole Jokića. U poslednje tri godine u Zapadnoj konferenciji Denver je imao 147 pobeda, najviše na Zapadu.

- Svega toga ne bi bilo da se Nikola nije razvijao i što je još bitnije što su se pored njega razvijali svi ostali. Svi ste me više puta čuli kako govorim da je razlog zbog kojeg je Nikola veliki igrač taj što on učini da svi oko njega budu bolji. Gledamo to cele ove sezone, gledamo to već šest godina, gledali smo to i u prvoj rundi plej-ofa protiv Portlanda.

Kod Jokića ne postoji reč "ja", to zna i Meloun.

- Da je Nikola u fazonu: ja, ja i samo ja, ne bismo mi ostvarili ove uspehe, a ne znam ni da li bi on ostvario ovakav uspeh. On je totalno nesebičan. Jedan od najpotcenjenijih superzvezda u skoroj istoriji. Rekao sam mu danas da ga volim i da sam zaista srećan ne samo što sam mu trener, nego zato što sa njim im poseban odnos u kome uživam.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading