ZAGRMEO! Posle debakla njegove ekipe, Jokić dao brutalnu izjavu koja je odjeknula i Amerikom i Srbijom
Tanjug/Ap

Portland je deklasirao Denver - 115:95 (32:24, 25:23, 36:19, 22:29) i tako stigao do 2:2 u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije. Nikola Jokić je postigao samo 16 poena, cela ekipa je podbacila, ali je Srbin smogao snage i odao priznanje rivalima na čvrstoj igri.

- Oni su odlična ekipa, sa mnogo talenata, mnogo oružja imaju na terenu. Starteri njihovi su nas na početku stvarno razbili, nismo imali neko rešenje, igrali su na totalno višem nivou od nas, kao tim. Bili smo dosta loši, usporeni, svaki šut kao da je bio kratak, svaka kretnja kao da je bila spora. Šta da se radi, 2-2 je, idemo dalje, videćemo šta će biti. Imali smo 34 posto šuta iz igre, to je stvarno loše. Bili su veoma agresivni i dobro su pokrivali svaki šut. I ono što je bilo otvoreno za šut, promašili smo. Svi moramo da budemo bolji. Moram da im odam priznanje jer su igrali mnogo dobru odbranu, naročito u ovom meču. I kada sam bio otvoren, promašivao sam, moram da im dam priznanje, neverovatna odbrana - zaključio je Jokić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vujadin

04.06.2021 05:31

Шутера са три поена морате држати у средишњем терену. Једном када се стрелац са три поена нађе на линији за три поена, прекасно је за одбрану. Морате да браните таквог играча на центру и нека он одустане од лопте