KAD SRBIN ZAGRMI Jokić dao brutalnu izjavu, Ameri ostali u čudu
AP/Craig Mitchelldyer

Nikola Jokić nije krio zadovoljstvo posle izdanja ekipe u pobedi u gostima nad Portland Trejlblejzersima. Srbin je posebno apostrofirao dobru odbranu istakao kao ključ pobede. Nagetsi su slavili u Oregonu sa 120:115 i poveli u plej-of seriji zapadne konferencije NBA lige sa 2-1.

- Odlična utakmica za nas. Ostin je odlično šutirao, posebno u četvrtoj četvrtini. Igrali smo borbeno i posebno posle prve četvrtine koju su oni dobili. Dobra nam je bila odbrana i to posebno u prve tri četvrtine. U poslednjoj su oni igrali sa drugačijim mentalitetom i stigli su nas, ali najvažnije je da smo dobili - rekao je Jokić.

Jokić je poenima iz odbojke u poslednjim trenucima postavio konačan rezultat, a meč je završio sa 36 poena (12/24 iz igre, 4/7 za tri), 11 skokova i pet asistencija.

- Iako je Moris promašio bacanje, nisam hteo da oni dobiju vreme. Dejm može da pogodi iz velike udaljenosti, nisam hteo da bude u situaciji da pogodi. U slučaju da Moris promaši hteo sam da skočim i da se borim da dam koš.

Ogroman doprinos slavlju dao je Ostin Rivers, koji je 16 od 21 poena ubacio u odlučujućem kvartalu.

- Ostin je bio sjajan. Imati šutera je sjajno. Znamo šta on radi, a posebno je večeras bio dobar. Davao je koševe kada su nam trebalo. Odbrana mu je takođe bila odlična.

Nije propustio priliku da pohvali i dobar duh tima iz Kolorada.

- Imali smo mnogo preokreta i utakmicama i u plej-of serijama. Borba je nešto što gajimo i razvijamo u Nagetsima od kada je trener Meloun ovde. Takav je način razmišljanja i takva je kultura kakvu gradimo. Nećemo da se deremo i vrištimo, ali ćemo se boriti i bićemo tu do poslednje sekunde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading