NE ZNAM KAKO TO NEKO UOPŠTE ŽELI Amerika bruji o najnovijoj izjavi Nikole Jokića
AP/Joey Mahoney

Maestralni Nikola Jokić je blistao u pobedi Denvera nad Portlandom za 1:1 u seriji. Srbin je posle meča izneo utiske, a njegova izjava nije prošla nezapaženo

- Razlika je što smo na ovoj utakmici uspevali da stvorimo otvorene pozicije. U prvoj utakmici nismo imali nimalo lako veče, bilo je zaista teško. Svaki njihov igrač je uspevao da se probije, a večeras je na delu isplivao timski duh. Ovakva odbrana je nešto što moramo da ponovimo u narednim susretima. Moraćemo da prikažemo isti nivo igre. Navijači su bili na našoj strani, pomogli su nam, mislim da smo pre dve godine takođe protiv njih izgubili prvu utakmicu u seriji. Sada idemo na njihov teren, odbranu moramo da "ponesemo" sa sobom i da nastavimo sa stvaranjem otvorenih pozicija.

Nezaobilazna tema bili su igrači koji nedostaju zbog povreda. Sa njima, Denver bi igrao znatno lepršavije i imao bi dodatnu dimenziju u igri.

- Iskreno, nije samo DŽamal. Nedostaju Pi-DŽej, Barton... Sve su to momci koji dobro rukuju loptom i koji umeju da budu jako agresivni. Aron i Majk igraju dobro, Pol sa klupe doprinosi sasvim zadovoljavajuće, od svih moramo da prikupimo po nešto.

Jokić na kraju najavljuje da će on i saigrači dati sve od sebe da prođu u narednu rundu takmičenja.

- Potpuno je drugačije. Ovoga puta oni imaju jako talentovanu ekipu, ali borićemo se, potući ćemo se da dođemo do prolaska u narednu rundu - zaključio je Jokić.

Karmelo Entoni je nesportskim faulom bacio Jokića na pod, sudije neke momente nisu sankcionisale, pa je Jokić "eksplodirao".

- Ovo je emotivna igra, igramo za nešto… Naravno, sudije pokušavaju da rade svoj posao najbolje što umeju, imaju najteži posao. Bilo da naprave dobru ili lošu odluku, neko će vikati na njih. Ali… Ne znam kako neko uopšte želi da bude sudija. Pokušavam da radim najbolje svoj posao, da pobedimo, naročito ove godine. Mislim da dobro radim svoj posao - rekao je posle meča Jokić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading