NOVA MVP PARTIJA SRBINA Brutalni Jokić doveo Denver do izjednačenja (VIDEO)
Tanjug/Ap

Čudesni Nikola Jokić nastavlja da dominira NBA parketima. Srbin je u pobedi Denvera 128:109 postigao čak 38 poena i tako još jednom potvrdio da zaslužuje MVP nagradu. Nagetsi su tako poravnali na 1:1 u seriji i pokazali da se neće olako predati uprkos startnom porazu.

 

Srpski centar bukvalno je radio šta je hteo na terenu, nisu mu ništa mogli centri Porlanda, a utakmicu je završio sa čak 38 poena, 8 skokova i 5 asistencija. Iz igre je promašio samo pet šuteva. Za dva je šutirao fantastičnih 13/16.

 

 

Pokušavali su gosti na sve načine da isprovociraju Srbina. Već sredinom prvog kvartala ga je Karmelo Entoni iz čista mira gurnuo i bacio na zemlju. Uspeo je Jokić da ostane staložen, a sudije su iskusnom krilu svirale nesportsku ličnu grešku.

 

Uz Jokića, dvocifreni su bili i Majkl Porter Džunior sa 18 poena, Pol Milsap sa 15, Eron Gordon sa 13, a Monte Moris i Faku Kampaco sa po 12. 

Kod gostiju je briljirao Demijan Lilard koji je isporučio 42 poena i imao 10 asistencija, ali bilo je to nedovoljno za raspucane domaćine. Serija se sad seli u Portland. Uz Lilarda, kod Portlanda su dvocfreni bili Si Džej Mekolum koji je imao 21 poen, a Norman Pauel je dodao 13. Jusuf Nurkić je ubacio samo 7 poena, uz 13 skokova,

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading