DA LI JE REALNO? Mrzitelj Srba Nurkić dao izjavu o Jokiću koja je digla na noge celu Ameriku!
AP/Jack Dempsey

Veliku pobedu je ostvario Portland na startu plej-ofa. Blejzersi su slavili kao gosti protiv Denvera (123:109), iako je Nikola Jokić meč je završio sa 31 poenom (14-27 iz igre, 3-4 penali) i 16 skokova, ali uz samo jednu asistenciju, mada su saigrači šutirali 1-10 posle Jokićevih dodavanja.

Centar Portlanda Jusuf Nurkić rekao je posle pobede da je njegov tim uradio ono što je želeo u odbrani na Nikoli Jokiću.

Reči koje su odjeknule

- Poeni posle ofanzivnog skoka, to je veliki deo naše igre protiv njih obično“, odgovorio je Nurkić na pitanje šta je bilo ključno u drugom poluvremenu, „Osim toga, ukoliko je Nikola uglavnom strelac, a ne dodavač, to nam se dopada. Pokušali smo od njega da napravimo strelca. Nije kao da smo ga puštali da daje koševe, ali želimo da poentira, ne da uključuje i saigrače u igru. Džamal (Marej) je povređen, a Nikola je MVP, nosio je tim uprkos tim izostancima. On je izvanredan igrač, ali mislim da imamo veće šanse za pobedu ako on ubaci 30-40 poena, dok mi zatvaramo druge igrače. Odradili smo pristojan posao. Kad smo potpuno zdravi, osećamo da smo izvanredan tim. Dobro se osećamo kada smo autsajderi, mislim da su svi prognozirali da Nagetsi prolaze, i to je u redu - zaključio je 26-godišnji Nurkić.

Za više sportskih informacija zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading