KRVAVI SUKOB BRAĆE OD DELIJA Osveta na ulici, nakon bačenog semafora i zamalo ubistva JOŠ STRAVIČNIJI PIR! Pucaju glave (VIDEO)

Ovo samo oni mogu

Na internetu se pojavio snimak brutalnog huliganskog okršaja pripadnika navijačkih grupa GATE 7 (Olimpijakos) i GATE 13 (Panatinaikos). Prema informacijama koje dolaze s društvenih mreža, raznih navijačkih portala, Fejsbuk stranica i kanala koji se bave navijačkom subkulturom, do sukoba je došlo 4. februara u noćnim satima kad je grupa huligana Olimpijakosa u Peristeriju, zapadnom delu Atine, napala frakciju navijača Pao-a pod nazivom “West Block Club”.

OBJASNIO SAM NOVAKU KAKO DA POBEDI NADALA Beker otkrio Đokovićevu NAJVEĆU TAJNU: Ovo su svi lični detalji! Da li je smeo to uraditi?

Na snimku se vidi kako navijači u sukobu koriste palice, drvene letve, baklje, topovske udare, kao i ostale improvizovane eksplozivne naprave za nanošenje telesnih povreda, odnosno stvaranju utiska haosa i straha u sukobu, što je inače popularno u neredima u Grčkoj.

KAKAV JE TO NIVO? Del Potro se vratio u javnost odsečnim rečima, i to O ĐOKOVIĆU! Odmah se uzbudio

Odgovor na napad iz decembra

Čini se kako je ovo bila osveta za napad pristalica Gate 13 u decembru prošle godine na njihove navijačke prostorije, u kojem su palicama počeli tući sve oko sebe, a onda i bacili bombu. Eksplozija je uništila klub, povređeno je nekoliko osoba, a samo pukom srećom niko nije smrtno stradao. Bio je to jedan od najtežih navijačkih incidenata u dugoj istoriji mržnje ove dve navijačke grupe.

Inače, mržnja koja vlada između navijača Panatinaikosa i Olimpijakosa velika je. Kad igraju ova dva grčka velikana, pripravnost policije je na najvišoj mogućoj meri. Pre više od deset godina svedočili smo nezapamćenim neredima na vaterpolo utakmici ta dva kluba kad su navijači PAO-a najpre noževima napali igrače najvećeg rivala, a onda i iščupali semafor i bacili ga u bazen u kom su bili igrači Olimpijakosa.

Vredi napomenuti kako su navijači Panatinaikosa u prijateljskim odnosima sa Dinamovim (Z) Bed Blu Bojsima, dok su pristalice Olimpijakosa u bratskim odnosima sa Delijama Crvene Zvezde.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi