Andrija Gavrilović
KK Crvena zvezda
Andrija Gavrilović

KK Crvena zvezda

Andrija Gavrilović, Foto: KK Crvena zvezda

"Asvel odlično gura i u francuskom prvenstvu, bez poraza su, dobro su ukomponovana ekipa, u dobroj formi. Nama je protekla nedelja bila prilika da malo jače treniramo pred dupli program Evrolige, da se pripremimo za ta bliska iskušenja koja nas očekuju. Protiv Igokee je mogao da se uoči pomak u formi, a meč protiv Asvela biće ispit. To je fizički vrlo moćan tim i biće zanimljivo videti gde smo u ovom trenutku", reakao je Andrija Gavrilović.

Pročitajte još:

Sa trenerom Zvezde saglasan je i kapiten Branko Lazić.

"Utakmica protiv Asvela je jako bitna za početak teškog ciklusa koji ćemo imati u narednom periodu. U sedam dana odigraćemo četiri utakmice, od toga tri Evrolige. Iskoristio bih pre svega priliku da pozovem navijače da nas u petak podrže u što većem broju, da pokušamo da odigramo još jedan dobar meč pred početak serije. Što se tiče Asvela, igraju jako dobro, ostvarili su četiri pobede uz tri poraza, sve pobede na domaćem terenu i pokušaćemo da ih iznenadimo kod kuće, da možda nastave tim trendom koji ih prati u ovih sedam kola. Znamo da igraju brzo, da su atletski tim i pokušaćemo da ih zaustavimo u tome i nametnemo svoj ritam igre", naglasio je Lazić.

Budućnost trećom deonicom is snova prvi put trijumfovala u Evrokupu! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ F.R. DATUM I VREME: 12.11.2019. 21:38 Predstavnici ABA lige u Evrokupu pobedili su na gostovanju italijanski Trento sa 76:69 u utakmici sedmog kola grupe D. Košarkaši Budućnosti u "Pioniru", Foto: Alo! V.Marković Podgoričani su loše startovali, zaostatak posle prve deonice bio je devet poena - 22:13 za domaće.

Bili Beron nije imao dilemu po pitanju ambicija u duelu koji predstoji šampionu Srbije i ABA lige.

"Asvel je fizički izuzetno snažan, igraju čvrstu odbranu, agresivni su, biće nam potrebni navijači da krenemo od početka dobro. Želimo da nastavimo u dobrom ritmu posle utakmice protiv Igokee, pa i iz dela meča protiv Reala. Biće ovo teška nedelja, za nas kao i za sve ekipe, sa mnogo putovanja. U svakom meču čekaće nas težak protivnik i zato je ovaj posao zabavan. Treniramo svakodnevno, bićemo spremni da krenemo u petak kako treba", izjavio je Amerikanac.

Najčitanije sportske vesti:

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo