Snežana i Vlade Divac
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC
Snežana i Vlade Divac

TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Snežana i Vlade Divac, Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Snežana Ana Divac važi za velikog ljubitelja joge i meditacije, zbog čega je poželela da sebi i svojoj ćerki priredi takav kutak u domu

"Porodica Divac oduvek je bila fizička aktivna i uživa u svim vidovima sporta. Međutim, Snežana odavno praktikuje jogu i zato je poželela da izgradi poseban deo u kući u Kaliforniji gde bi na miru mogla da vežba i meditira. Došla je na ideju da to bude upravo u dvorištu, a u svemu joj je pomogla ćerka Petra, koja je takođe ljubitelj joge", navodi izvor blizak porodici Divac i dodaje:

"U pitanju je drvena montažna kućica koju je Snežana sama osmislila i dizajnirala. Unutra se nalaze posebne joga prostirke, jastuci i ostali detalji za meditaciju i opuštanje".

Supruga našeg proslavljenog košarkaša i sama se pohvalila nakon završenih radova da je presrećna što ima svoj spiritualni kutak.

"Bilo je prezabavno završiti ovaj projekat i napraviti kutak samo za devojke", poručila je Divac na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj uživa u novom objektu.

 

Iako je Vlade odavno završio profesionalnu košarkašku karijeru i dalje je fizički aktivan, a zajedno sa suprugom najčešće vežbaju u svom domu.

"On je u dogovoru sa Snežanom u podrumu svog doma osmislio i izgradio veliku teretanu u kojoj cela porodica svakodnevno vežba. U prvi mah to je bila jedna mala prostorija, ali su sada proširili prostor i mogu da se pohvale pravom teretanom koja sadrži sve potrebne sprave", ističe izvor i nastavlja:

"Snežana je pomogla Divcu da sve opremi jer uživa u uređivanju doma, a njihova deca bila su posebno radosna što imaju gde da treniraju, pogotovo što je trenutno u Americi preporuka da se zbog virusa korona ne posećuju mesta gde boravi veći broj ljudi. Bračni par Divac često zajedno trenira u novom prostoru, a od kada su ga proširili, neretko im se pridruže i deca."

Dok Vlade pretežno vežba sa tegovima, njegova supruga uglavnom koristi traku za trčanje i vreću za boks.

"Snežani jako prija svaki vid rekreacije, a najviše voli da udara u džak bokserskim rukavicama. Nakon toga sledi istezanje i opuštanje u novom spiritualnom kutku u dvorištu. Zbog toga je posebno radosna, jer napokon ima prostor po svojim merilima, gde može skroz da se opusti i meditira u potpunoj tišini", objašnjava izvor i nadovezuje se:

"Ona je čak otišla kreativno i korak dalje, pa je i na zidu teretane kao i svog joga centra stavila posebne motivacione poruke, poput “Usredsredi se”, što joj dalje dodatnu snagu da istraje u vežbanju i kada možda nije raspoložena za to."