Nikola Jokić
AP Photo/David Zalubowski
Nikola Jokić

AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić, Foto: AP Photo/David Zalubowski

Centar Portlanda Enes Kanter je istakao da se Nikola Jokić vara ukoliko misli da će mu biti lako u mečevima polufinala plej-ofa Zapadne konferencije.

PROČITAJTE JOŠ:

POSLE AKCIJE SPECIJALACA NIJE IMAO ŠANSE! Poznati košarkaš uhapšen nasred aerodroma! Evo šta su mu pronašli u torbi! (FOTO)

PREOKRET! Filadelfija vodi protiv Reptorsa, Embid razvalio Toronto! Bobi samo tri minuta na terenu (VIDEO)

NAKON TOGA ODMOR! Jokić je dobar sa reketom kao Đoković, pogledajte njegove rituale pre meča! (VIDEO)

Rezultat u seriji je izjednačen na 1-1, a potencijalni reprezentativac Srbije je u drugoj utakmici ubacio 16 poena, uz 14 skokova i 7 asistencija.

"On je mislio da će biti lako i da će nam ubacivati po 35 poena svake večeri, ali mi znamo da moramo da uđemo u fizičku igru", naveo je Kanter.

Podsetimo, u prvoj utakmici serije Jokić je upisao 37 poena. Turski internacionalac je u drugom meču ušao u sukob sa dva igrača Denvera pošto ga je Jokić u borbi za loptu posle slobodnog bacanja izgurao iz reketa. Kanter je tom prilikom slučajno zakačio Torija Krega, da bi se odmah umešao i Džamal Marej kak obi zaštitao saigrača

"Sve se svodi na poverenje u ekipi i dobru komunikaciju u odbrani, kada je on u pitanju. To ne može da radi samo jedan čovek. Uradili smo dobar posao", istakao je Kanter.

Treća utakmica serije na programu je od 4.30, u noći između petka i subote.